Onze dienstverlening

Home » Onze dienstverlening

Bij de The New Ones krijgen wij energie van een financiële sector die constant in ontwikkeling. Denk aan de pensioentransitie – een mooie uitdaging om ons pensioenlanschap te vernieuwen en toekomstbestendig te maken.

Een dergelijke transitie vraagt om technologische innovaties, herziene wetten en voorschriften en nieuwe manieren van communicatie. Om een dergelijke transitie in goede banen te leiden zorgen wij bij de The New Ones voor de juiste oplossing voor iedereen die in deze sector werkt.

The New Ones - Volume Recruitment
Bij The New Ones zijn wij gespecialiseerd in volume recruitment – zo kunnen wij jouw organisatie snel aan het juiste personeel helpen. Onze focus gebieden liggen in de Finance, IT, Data en Pensioenen.

✅ Bereik 5x zoveel kandidaten;
✅ Minimum 5- 25 plaatsingen per maand;
✅ Verlaag je kosten per aanname.
The New Ones - Detachering
Is jullie organisatie op zoek naar een vaste invulling van jouw flexibele schil op het gebied van Finance, IT, Data en/ of Pensioenen, dan kunnen wij jullie helpen met onze Detachering / Deta-vast oplossing.

✅ Eigen datapool van kandidaten;
✅ Flexibel kunnen op en afschalen;
✅ In-house opleidingsmogelijkheden.
The New Ones - Interim Professional
Is jullie organisatie op zoek naar tijdelijke versterking en/of op projectmatige werk, dan zijn onze interim professionals ookwel “innovators” wellicht precies wat jullie zoeken.

✅ 7+ jaar ervaring;
✅ Finance, IT, Data en/of Pensioenen;
✅ Direct aan de slag.
AI - Recruitment Marketing
De wereld van Recruitment Marketing gaat snel – je bent vast al begonnen met ChatGPT – Bij The New Ones blijft het daar niet bij, wij zorgen er voor dat jouw recruitment proces geoptimaliseerd wordt en jij een extra set aan digitale handjes toevoegt aan jouw organisatie.

✅ A.I. Landingspagina’s;
✅ A.I. Multichannel campagnes;
✅ A.I. Gegenereerde vacature teksten;
✅ A.I. Fast follow-up;
✅ Vind latent zoekende kandidaten.

Meet the new one?

Wij zijn The New Ones – Fast Impactful Innovative Teamplayers (FIIT). Onze missie is om gedreven professionals in de Finance, IT en/of Data aan leuke jobs te helpen.

Wij geloven dat onze FIIT-professionals impact kunnen maken in deze sectoren en de grondlegger kunnen zijn van nieuwe technologische ontwikkelingen, nieuwe wet- en regelgeving en een veranderend consumentengedrag.

Dus lijkt het jou leuk om meer te weten over The New Ones? Kom gezellig een kop koffie drinken ☕️ op ons kantoor in Houten.

The New Customers